Luipaarden, koningssteden en thee: verrassend Sri Lanka

Het Uda Walawe Park in Sri Lanka, een olifantenparadijs Prachtige strandaccommodaties worden in uw reis verweven Maak tijdens uw reis kennis met de lokale cultuur Bentota Beach in Sri Lanka, een rustpunt in uw reis. Uitzicht vanuit het Heritage Kandalama Resort Vil Uyana, een eco vriendelijk resort gelegen in een privénatuurreservaat Pool Service, heerlijk ontspannen tijdens uw rondreis door Sri Lanka Bezoek lokale marktjes Een bezoek aan de theeplantages mag tijdens uw reis niet ontbreken De hartelijke locals geven uw reis een authentiek tintje Een treinrit vormt vaak een leuke afwisseling in uw reis Verlaten tempelcomplexen, er zijn er vele Heritage Kandalama in Sri Lanka Prachtige landschappen tijdens uw reis door Sri Lanka

Geen bestemming is zo verrassend als Sri Lanka. De uitbundige natuur, fascinerende cultuur en het aanbod aan prachtige boutique hotels bekoren zelfs de meest bevlogen reiziger.

Sri Lanka is een typische Talisman bestemming. Natuur en cultuur wisselen elkaar in een rondreis door dit land prachtig af en er zijn geweldige, kleinschalige en luxe accommodaties met hoogstaande service. Daarnaast is Sri Lanka een fantastische safaribestemming, misschien wel het meest verrassende element van dit land. Vanuit sfeervolle tented camps gaat u tijdens uw reis op zoek naar olifanten, luipaarden en ander wild. Een reis door Sri Lanka is verrassend veelzijdig!

Offerte of brochure aanvragen

Een reis van Talisman travel design is altijd maatwerk.
Ontdek de mogelijkheden.

Vraag een offerte of brochure aan

Contact

Laat u adviseren door één van onze Sri Lanka specialisten.
Bel ons op 078-6142788 of...

Neem contact met mij op

Routesuggesties

Verschillende mooie plaatsen in Sri Lanka kunnen gecombineerd worden met luxe en bijzondere accommodaties. Laat u voor uw reis door Sri Lanka inspireren door onze routesuggesties.

Sri Lanka geografisch

Kaart van Sri Lanka

Sri Lanka is een peervormig eiland ter grootte van Nederland, België en Luxemburg samen en ligt in de Indische Oceaan, ten zuiden van India. De kust is vlak en zeer groen, met veel tropische en vaak dichte begroeiing. Landinwaarts is het landschap heuvelachtiger tot zelfs bergachtig, met theeplantages en rijstterrassen.

Reisinformatie

  • Praktische informatie

    Vanaf 1 januari 2012 is voor Sri Lanka een visum verplicht. Voor een verblijf tot 30 dagen dient u vooraf een Electronic Travel Authorization (ETA) in te vullen... meer
  • Vluchtinformatie

    Talisman werkt samen met de gerenommeerde luchtvaartmaatschappij Emirates meer
  • Meest geschikte reisperiode

    Sri Lanka heeft over het algemeen een warm, tropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur van 27 graden... meer