Tugu Lombok

Algemeen
Ligging
Bereikbaarheid
Reisperiode
Kamertypes
Restaurants
Activiteiten
Spa
Familie
Prijsindicatie

Tugu Lombok is de nieuwste parel aan de ketting van de Tugu Hotels. Deze hotels staan garant voor een bijzonder verblijf waarin u ogen te kort komt! De hotels zijn het bezit van een van de meest vooraanstaande kunstverzamelaars van Indonesie. en dat is te zien. Honderden originele kunstwerken en antiek, verzameld op het eiland, zijn in het hotel terug te vinden. Het hotel heeft bovendien een fantastische locatie direct aan het prachtige strand in het noordwesten van Lombok, een zeer ongerept deel van het eiland met authentieke dorpjes en prachtige watervallen. Een fantastische combinatie van cultuur en strandgenoegens.

Tugu Lombok ligt aan het ongerepte hagelwitte zandstrand van Sire, aan de noordwestkust van het eiland Lombok.

Vanuit Amsterdam kunt u met Singapore Airlines naar Mataram vliegen. U maakt dan een tussenstop in Singapore. De totale vliegtijd bedraagt inclusief tussenstop ongeveer 16 uur. Verder zjin er uitstekende verbindingen vanaf Denpassar.
jan feb maa apr mei jun jul aug sep okt nov dec
  • Zeer geschikt
  • Geschikt
  • Minder geschikt
Bali, Lombok & Moyo Island

Tugu Lombok telt slechts 18 kamers die in 3 verschillende categorieën zijn te onderscheiden met elk een unieke en traditionele inrichting. Van bungalows in dorpsstijl tot riante suites met eigen plungepool.

De bijzondere Bhagavat Gita suites liggen allemaal in een prachtig koloniaal gebouw, met hoge rieten daken en een prachtige inrichting met vele antieke kunstwerken. De suites zijn voorzien van maar liefst twee badkamers, een sfeervol tuintje met een lotusvijver en een grote plungepool met uitzicht op zee.

De Aloon Aloon villa’s hebben een prachtige ligging in de tropische tuin. Elke villa is voorzien van een bijzonder bed, vervaardigd uit boomstammen of wortelen van de hyacint. Vanuit uw badkamer stapt u zo uw eigen stukje tuin in, waar u heerlijk kunt zitten.

De Kampong Lombok bungalows zijn gebouwd in de stijl van de traditionele dorpshuisjes die zo typerend zijn voor Lombok. De authentieke sfeer wordt versterkt door het vele gebruik van hout en bamboe. Uiteraard zijn de bungalows voorzien van alle moderne gemakken.
Dineren is bij Tugu Lombok een hele bijzondere ervaring. Er is namelijk geen restaurant met tafels en stoelen, maar u kunt zelf kiezen waar u het diner opgediend wilt hebben! Het personeel zet voor u een tafel klaar in bijvoorbeeld de tuin, bij het strand of in uw eigen kamer. Ook is het mogelijk om een bijzondere ‘dining experience’ te reserveren. Tijdens het diner wordt u vermaakt met een thematische show, waarbij de muziek, dans, kostuums, de gerechten en de aankleding van het diner speciaal worden afgestemd.
Vanuit het resort kunt u tal van activiteiten ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld de Mount Rinjani, waar u trekkings kunt maken. U kunt bij het hotel fietsen huren om zelf te omgeving te verkennen. Bezoek bijvoorbeeld een van de lokale dorpjes en neem een kijkje in het traditionele leven van de Indonesiërs. Ook wateractiviteiten als duiken, snorkelen en vissen behoren tot de mogelijkheden.
Tugu Lombok beschikt over een prachtige spa, gedecoreerd met Boeddhistische kunstvoorwerpen die oorspronkelijk door de Japanners meegenomen zijn naar het eiland. Hier kunt u genieten van heerlijke lichaamsbehandelingen waarbij gebruikt wordt gemaakt van organische kruiden uit het achterland van Lombok. Ook is het mogelijk om een speciale spa sensatie te ondergaan bij de nabijgelegen watervallen. Om even helemaal tot rust te komen kunt u deelnemen aan een yogales of meditatiesessie.
Gezinnen met kinderen zijn van harte welkom in Tugu Lombok. Voor de echte kleintjes is een babysit service aanwezig.

 

Tugu Lombok is op dit moment nog niet opgenomen in één van de reizen van Talisman travel design. Indien u graag deze accommodatie in uw reis verwerkt wilt zien, en meer inspiratie wilt opdoen over mogelijkheden in Indonesië, belt u dan gerust of vult u ons contact formulier in. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk meer informatie toe.

Neem contact met mij op

Meer weten over Tugu Lombok?

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een offerte door ons laten samenstellen waarin Tugu Lombok is opgenomen?

Deel deze pagina op...

Andere hotels, lodges en resorts in Lombok:
The Lombok Lodge, The Oberoi Lombok

Hotels, lodges en resorts in andere landen in Azië:
Bali, Bhutan, Cambodja, China, Hong Kong, India, Japan, Java, Laos, Maleisië, Malediven, Moyo Island, Myanmar, Oman, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Vietnam

Hotels, lodges en resorts op andere continenten:
Afrika, Oceanië, Latijns-Amerika, Noord-Amerika