Cameron Highlands Resort

Algemeen
Ligging
Bereikbaarheid
Reisperiode
Kamertypes
Restaurants
Activiteiten
Spa
Familie
Prijsindicatie

Gelegen middenin de glooiende heuvels en de theeplantages van de Cameron Highlands vindt u het kleinschalige en exclusieve Cameron Highlands Resort. Het resort telt slecht 56 kamers die in een prachtige koloniale stijl zijn ingericht. Geheel naar de geschiedenis van de Cameron Highlands, want deze hoogvlakte werd in 1885 ontdekt door een Britse Expeditieleider genaamd William Cameron. Het klimaat hier is koeler dan in de rest van Maleisie (door de hoogte) wat ervoor zorgt dat er hier uitstekend thee verbouwd kan worden. Het gebied waar u het Cameron Highlands Resort kunt vinden is dan ook het theegebied van Maleisie. U kunt hier prachtige wandelingen maken door de enorm groene omgeving, maar het is ook geweldig rondom het resort te verblijven. Hier vindt u een golfbaan en in de namiddag kunt u genieten van een echte afternoon tea.

Het Cameron Highlands Resort is prachtig gelegen in de glooiende heuvels van de Cameron Highlands in centraal Maleisië.

 

 

U kunt vanuit Nederland met een directe vlucht naar Kuala Lumpur vliegen. Vanuit Kuala Lumpur kunt u door middel van een transfer naar de Cameron Highlands worden gebracht. Dit is een rit van ongeveer vijf uur. Daarnaast is het ook mogelijk om met een huurauto naar de Cameron Highlands te reizen.

Talisman biedt prachtige rondreizen door West-Maleisie aan waarbij u de Cameron Highlands combineert met andere hoogtepunten. Zo worden de afstanden kleiner, reist u in een rustig tempo en wisselen natuur, strand en cultuur elkaar af.
jan feb maa apr mei jun jul aug sep okt nov dec
  • Zeer geschikt
  • Geschikt
  • Minder geschikt
West-Maleisië

Er zijn hier slechts 56 kamers en suites, bestaande uit een Deluxe Room categorie, suites met een of meerdere slaapkamers en twee hele bijzondere suites, namelijk de Cameron Suite en de Jim Thompson Suite. Alle kamers zijn echter even sfeervol ingericht, in rustige kleurstellingen en met een koloniaals tintje. Enorme bedden sieren iedere kamer en vanaf uw balkon heeft u altijd een schitterend uitzicht. Het Cameron Highlands Resort is het meest hooggelegen resort van West Maleisie, geen wonder dat u hier altijd een subliem uitzicht geniet!
Het ontbreekt u hier werkelijk aan niets, en zodoende hoeft u het resort dan ook niet te verlaten voor een sterrenmaaltijd. The Dining Room is een romantisch restaurant waar u kunt genieten van een perfect diner terwijl u ondertussen van een schitterend uitzicht geniet. De grote, hoge ramen bieden een fantastisch zicht op de glooiende groene heuvels.
In de Gonbei kunt u terecht voor een onvervalste Japanse maaltijd of een drankje in de Sake Bar. Dit is het enige Japanse restaurant in de Cameron Highlands en het zusje van het beroemde Gonbei Restaurant in Kuala Lumpur.

In de namiddag staat er uiteraard een uitgebreide afternoon tea voor u klaar in de Jim Thompson Tearoom en wanner de avond valt is het heerlijk toeven in de stijlvolle Highlands Bar, bij het warme haardvuur.
Wanneer u hier verblijft, gaat u uiteraard op onderzoek uit. Via Talisman kunt u een tocht boeken, de Jim Thompson Mystery Trail Tour, waarbij u onder begeleiding van een gids de jungle intrekt. Jim Thompson is hier namelijk op mysterieuze wijze verdwenen, en er gaan veel verhalen de rondte over de manier waarop hij opeens van de aardbodem verdwenen lijkt te zijn. Daarnaast kunt u een balletje slaan op de golfbaan, de diverse hikes maken die in de omgeving zijn uitgezet, de avondmarkt of een dorpje bezoeken maar u kunt natuurlijk ook gewoon genieten van een welverdiende behandeling in de bekroonde spa van het resort of heerlijk genieten op de veranda van het uitzicht, een goed boek en een vers sapje of goed glas wijn.
The Spa Village is een bekroonde en beroemde spa, behorend bij het Cameron Highlands Resort. De behandelingen hier zijn zeer speciaal want deze zijn gebaseerd op (hoe kan het ook anders) de helende en reinigende werking van thee.
Gezinnen met kinderen zijn van harte welkom in het Cameron Highlands Resort.
Cameron Highlands Resort is opgenomen in de reizen:

Neem contact met mij op

Meer weten over Cameron Highlands Resort?

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een offerte door ons laten samenstellen waarin Cameron Highlands Resort is opgenomen?

Deel deze pagina op...

Andere hotels, lodges en resorts in Maleisië:
Bunga Raya Resort, Eastern & Oriental Hotel, Four Seasons Langkawi, Gaya Island Resort, Gayana Eco Resort, Macalister Mansion , Majestic Hotel Malacca, Mulu Marriott Resort & Spa, Pangkor Laut Resort, Ritz Carlton, Sepilok Nature Resort, Shangri-La`s Rasa Ria Resort, The Andaman , The Danna, The Datai, The Westin Kuala Lumpur, Tiger Rock, Villa Samadhi

Hotels, lodges en resorts in andere landen in Azië:
Bali, Bhutan, Cambodja, China, Hong Kong, India, Japan, Java, Laos, Lombok, Malediven, Moyo Island, Myanmar, Oman, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Vietnam

Hotels, lodges en resorts op andere continenten:
Afrika, Oceanië, Latijns-Amerika, Noord-Amerika