Majestic Hotel Malacca

Algemeen
Ligging
Bereikbaarheid
Reisperiode
Kamertypes
Restaurants
Activiteiten
Spa
Familie
Prijsindicatie

Malakka is een stad met een enorme geschiedenis. Doet u deze plaats aan, dan kunt u erop rekenen dat u vele tochten maakt door de stad en haar omgeving om zo alles te weten te komen over de fascinerende architectuur, de smeltkroes van culturen en de boeiende en rijke geschiedenis. Een betere uitvalsbasis dan het Majestic Hotel kunt u zich dan niet wensen. Dit hotel ligt op een kleine afstand van het historische centrum van Malakka, direct aan de rivier. Het nostalgische hart van het hotel wordt gevormd door een privé woning, daterend uit de jaren twintig van de vorige eeuw. Hieromheen is een nieuw deel aangebouwd, zonder de historische architectuur van het hotel te verloochenen. Door het gehele hotel heen zal de klassieke inrichting u betoveren. Portugese porseleinen tegelvloeren, teakhouten meubelen, zijden kussen en authentieke kunstwerken zijn gebruikt om het hotel een romantische en authentieke sfeer te geven.

Het Majestic Hotel is gelegen nabij het historische centrum van Malakka aan de Melaka rivier. Malakka ligt aan de zuidwestkust van het schiereiland West-Maleisië.

U kunt vanuit Nederland met een directe vlucht naar Kuala Lumpur vliegen. Vanuit Kuala Lumpur kunt u door middel van een transfer naar Malakka worden gebracht. Dit is een rit van ongeveer twee uur. Daarnaast is het ook mogelijk om met een huurauto naar Malakka te reizen.
jan feb maa apr mei jun jul aug sep okt nov dec
  • Zeer geschikt
  • Geschikt
  • Minder geschikt
West-Maleisië

The Majestic is een kleinschalig luxe hotel. Er zijn hier in totaal 54 kamers en suites, allen met een uitzicht over de rivier.

Het interieur van de kamers is een elegante en geslaagde combinatie van klassiek, modern en luxueus. De marmeren badkamer met bad en aparte regendouche wordt met houten schuifdeuren van de rest van de kamer gescheiden. Uiteraard is uw kamer van alle hedendaags comfort voorzien.
Voor het ontbijt en het diner kunt u terecht in The Mansion waar u uitkijkt over de Melaka Rivier. De kruidige Nyonya-specialiteiten, een culinaire mix van Maleis met Chinees, staan hier op de kaart samen met Europese gerechten gebaseerd op de koloniale periode. In The Lounge at The Mansion kunt u terecht voor een snack of een afternoon tea en in The Bar kunt u in een typisch koloniale sfeer van een drankje genieten.
Malakka heeft als stad ontzettend veel te bieden. De enorm rijke geschiedenis zorgt voor een verrassingstocht door de stad. Er hebben zich hier zoveel verschillende nationaliteiten gevestigd, van Hollands tot Brits en Portugees maar ook Chinezen, dat het hier een mengelmoes van bijzondere bouwwerken betreft. Het Hollandse Stadhuys, een Neogotische kerk opgericht door een Franse priester en natuurlijk de bruisende wijk Chinatown. Reist u met Talisman naar Malakka dan heeft u hier altijd een bijzondere stadstour op privé basis waarbij u samen met een gids die alle ins en outs kent, op stap gaat.

Na een dag rondlopen of fietsen kunt u heerlijk ontspannen aan het zwembad van het hotel.
De Spa Village Malacca in de nieuwe vleugel van het hotel heeft haar behandelingen gebaseerd op een unieke combinatie van Maleisische en Chinese invloeden, de Peranakan-cultuur, en is de enige spa in de wereld die dergelijke behandelingen aanbiedt.
Gezinnen met kinderen zijn van harte welkom in het Majestic Hotel.
Majestic Hotel is opgenomen in de reizen:

Neem contact met mij op

Meer weten over Majestic Hotel Malacca?

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een offerte door ons laten samenstellen waarin Majestic Hotel Malacca is opgenomen?

Deel deze pagina op...

Andere hotels, lodges en resorts in Maleisië:
Bunga Raya Resort, Cameron Highlands Resort, Eastern & Oriental Hotel, Four Seasons Langkawi, Gaya Island Resort, Gayana Eco Resort, Macalister Mansion , Mulu Marriott Resort & Spa, Pangkor Laut Resort, Ritz Carlton, Sepilok Nature Resort, Shangri-La`s Rasa Ria Resort, The Andaman , The Danna, The Datai, The Westin Kuala Lumpur, Tiger Rock, Villa Samadhi

Hotels, lodges en resorts in andere landen in Azië:
Bali, Bhutan, Cambodja, China, Hong Kong, India, Japan, Java, Laos, Lombok, Malediven, Moyo Island, Myanmar, Oman, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Vietnam

Hotels, lodges en resorts op andere continenten:
Afrika, Oceanië, Latijns-Amerika, Noord-Amerika