Mulu Marriott Resort & Spa

Algemeen
Ligging
Bereikbaarheid
Reisperiode
Kamertypes
Restaurants
Activiteiten
Spa
Familie
Prijsindicatie

Het Mulu Marriott Resort & Spa is een sfeervol resort, welke middenin de jungle is gelegen. Het is hoog op palen gebouwd en volledig uit hout opgetrokken. Hierdoor gaat het op in de omgeving en biedt het een schitterend uitzicht op de omringende bergen. Het resort is een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de beroemde grotten in het Mulu National Park. In de indrukwekkende jungle rondom het resort komen allerlei soorten dieren voor. Van nieuwsgierige neushoornvogels tot brutale aapjes…. een echte wildlife ervaring!

Het Mulu Marriott Resort & Spa is gelegen in een kleine gemeenschap genaamd Mulu, in het hart van de jungle van Borneo, nabij de airstrip van Mulu. Het resort wordt omgrensd door het Mulu National Park, de grens met Brunei en de rivier Melinau.

U kunt via Kuala Lumpur vliegen naar Kuching of Kota Kinabalu, waar u vervolgens één of twee nachten verblijft om vanaf Kuching of Kota Kinabalu door te vliegen naar Mulu. Vervolgens reist u over land naar het Mulu Marriott Resort & Spa.
jan feb maa apr mei jun jul aug sep okt nov dec
  • Zeer geschikt
  • Geschikt
  • Minder geschikt
Maleisisch Borneo

Het Mulu Marriott Resort & Spa telt 188 chalet-achtige kamers, verdeeld over vier verschillende kamertypes. Talisman geeft de voorkeur aan de Deluxe Room en de Executive Room.
The Wildflower restaurant combineert het beste van de lokale, Chinese en westerse keuken.  Het restaurant is geopend van 07.00 uur tot 22.30 uur. Wat u zeker niet mag missen is het zelfgebakken brood en gebak van de Chef.
Het resort is een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de beroemde grotten in het Mulu National Park. Met een longboat vaart u direct vanaf het resort de jungle in, waar de grotten verscholen liggen. Wanneer u tussen vijf en zes u 's avonds bij de Deer Cave bent, kunt u getuige zijn van een uniek spektakel; bijna iedere dag verlaten rond dit tijdstip miljoenen vleermuizen tegelijkertijd de grot. Een donkere slinger suist boven uw hoofd de avond in. Dit indrukwekkende schouwspel vindt op slechts drie plaatsen ter wereld plaats! 

Ook een bezoek aan de Clearwater Cave is aan te raden. Met een lengte van maar liefst 107 kilometer is dit het langste grottenstelsel van Zuidoost Azië. Hierin stroomt een ondergrondse rivier. Het verhaal doet de ronde dat het kristalheldere water een verjongend effect heeft! Buiten de grot, waar de rivier verder stroomt, is het heerlijk zwemmen in het koele water, dus vergeet uw zwemkleding niet.

Tevens kunt u gebruik maken van het zwembad, de jacuzzi, mini- bibliotheek en tal van andere recreatie mogelijkheden in het resort zelf.
U kunt in het Mulu Marriott Resort & Spa genieten van diverse spabehandelingen. De perfecte manier om te ontspannen na een avontuurlijke en inspannende dag!
Uiteraard kunt u met uw kinderen overnachten in het Mulu Marriott Resort & Spa. Houdt er wel rekening mee dat er beperkte faciliteiten voor kinderen aanwezig zijn en dat de activiteiten op avontuur zijn gericht.
Het Mulu Marriott Resort & Spa is op dit moment nog niet opgenomen in één van de reizen van Talisman travel design. Indien u graag deze accommodatie in uw reis verwerkt wilt zien, en meer inspiratie wilt opdoen over mogelijkheden in Maleisië, belt u dan gerust of vult u ons contact formulier in. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk meer informatie toe.

Neem contact met mij op

Meer weten over Mulu Marriott Resort & Spa?

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een offerte door ons laten samenstellen waarin Mulu Marriott Resort & Spa is opgenomen?

Deel deze pagina op...

Andere hotels, lodges en resorts in Maleisië:
Bunga Raya Resort, Cameron Highlands Resort, Eastern & Oriental Hotel, Four Seasons Langkawi, Gaya Island Resort, Gayana Eco Resort, Macalister Mansion , Majestic Hotel Malacca, Pangkor Laut Resort, Ritz Carlton, Sepilok Nature Resort, Shangri-La`s Rasa Ria Resort, The Andaman , The Danna, The Datai, The Westin Kuala Lumpur, Tiger Rock, Villa Samadhi

Hotels, lodges en resorts in andere landen in Azië:
Bali, Bhutan, Cambodja, China, Hong Kong, India, Japan, Java, Laos, Lombok, Malediven, Moyo Island, Myanmar, Oman, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Vietnam

Hotels, lodges en resorts op andere continenten:
Afrika, Oceanië, Latijns-Amerika, Noord-Amerika