Tiger Rock

Algemeen
Ligging
Bereikbaarheid
Reisperiode
Kamertypes
Restaurants
Activiteiten
Spa
Familie
Prijsindicatie

Op het eiland Pangkor is de unieke accommodatie Tiger Rock gelegen. Het is het rustieke buitenverblijf van de kunstenares Rebecca Duckett en bestaat uit twee huizen, die verscholen liggen in de weelderige jungle.
De hoofdredacteur van het blad Eigen Huis & Interieur heeft een bezoek gebracht aan deze geweldige accommodatie. Bekijk hier het artikel.

Tiger Rock is gelegen op het eiland Pangkor, in West-Maleisië. Op het piepkleine eilandje Pangkor is deze accommodatie gelegen tussen de ongerepte jungle en de azuurblauwe zee.

U vliegt van Amsterdam met een directe vlucht naar Kuala Lumpur, de hoofdstad van West-Maleisië. In Kuala Lumpur wordt u verwelkomd door een medewerker van onze lokale agent en heeft u een transfer over land naar Lumut. In Lumut staat er een gastheer van Tiger Rock op u te wachten om u te helpen met uw bagage, want hier stapt u aan boord van de (publieke) veerboot die u naar Tiger Rock zal brengen.
jan feb maa apr mei jun jul aug sep okt nov dec
  • Zeer geschikt
  • Geschikt
  • Minder geschikt
West-Maleisië

Er zijn twee verschillende huizen bij Tiger Rock. Ieder verblijft heeft zijn eigen unieke stijl. Het ene huis is typisch Maleisisch en het andere huis is in koloniale stijl gebouwd. De inrichting is verzorgd door eigenaresse Rebecca zelf en haar artistieke smaak maakt de sfeer hier bijzonder en kleurrijk. Verdeeld over de beide huizen zijn acht gastenkamers. Uw zeer vriendelijke gastheer Mohan zal er tijdens uw verblijf alles aan doen om het u naar de zin te maken.
Alle maaltijden bij Tiger rock worden bereid door het management en het team bestaande uit Mohan en Bavanni. Bavanni is de chef en bereid de meest heerlijke gerechten, waarbij hij gebruik maakt van verse en lokale ingrediënten. Mohan is de host en manager van Tiger Rock en zorgt ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Voor kinderen kan de maaltijd desgewenst worden aangepast en ook vroeger worden opgediend zodat ze op het door u gewenste tijdstip in bed liggen.
Op het eiland Pangkor zijn veel restaurants te vinden, en het lokale eten hier is de moeite waard om te ontdekken. Mohan of Rebecca kan u dan ook een lijst geven met restaurants die ze kunnen aanbevelen. Wanneer u hier iets langer dan twee nachten verblijft, kunnen wij u van harte aanbevelen om uw ontbijt op Sungei Pinang Kechil,  waar u iedere dag deel kunt nemen aan een magnifieke “street breakfast”!
Mohan adviseert u met veel enthousiasme in de excursies die u hier ter plaatse kunt doen, en regelt deze met nog meer plezier voor u. Wilt u een avontuurlijke tocht maken door de jungle? Of bezoekt u liever een vissersdorpje of een verlaten strand? Alles kan, en natuurlijk gaat er een heerlijke picknick mee, met zorg bereid door de vrouw van Mohan, Bavanni.

Het zwembad is prachtig gelegen; het einde ervan lijkt te verdwijnen in het groen van de jungle erachter. Het is een heerlijke plek om af te koelen na een warme dag op het strand! Diverse soorten tropische vogels laten zich hier zien, zoals de hornbill en de arend. In de avond kunt u er genieten van een heerlijke barbecue, met garnalen vers uit zee, op het met kaarsen verlichte terras.
Er is geen spa bij Tiger Rock.
De accommodatie is kindvriendelijk; er kunnen op verzoek kindermaaltijden worden gemaakt en babysitters worden geregeld. Er zijn ook verschillende mogelijkheden voor het verblijf. Zo kunt u het Main House in zijn geheel reserveren, of kunt u ervoor kiezen om 2 connecting suites te boeken in het Hill House.
Tiger Rock is opgenomen in de reis:

Neem contact met mij op

Meer weten over Tiger Rock?

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een offerte door ons laten samenstellen waarin Tiger Rock is opgenomen?

Deel deze pagina op...

Andere hotels, lodges en resorts in Maleisië:
Bunga Raya Resort, Cameron Highlands Resort, Eastern & Oriental Hotel, Four Seasons Langkawi, Gaya Island Resort, Gayana Eco Resort, Macalister Mansion , Majestic Hotel Malacca, Mulu Marriott Resort & Spa, Pangkor Laut Resort, Ritz Carlton, Sepilok Nature Resort, Shangri-La`s Rasa Ria Resort, The Andaman , The Danna, The Datai, The Westin Kuala Lumpur, Villa Samadhi

Hotels, lodges en resorts in andere landen in Azië:
Bali, Bhutan, Cambodja, China, Hong Kong, India, Japan, Java, Laos, Lombok, Malediven, Moyo Island, Myanmar, Oman, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Vietnam

Hotels, lodges en resorts op andere continenten:
Afrika, Oceanië, Latijns-Amerika, Noord-Amerika