Villa Samadhi

Algemeen
Ligging
Bereikbaarheid
Reisperiode
Kamertypes
Restaurants
Activiteiten
Spa
Familie
Prijsindicatie

Villa Samadhi is een kleinschalige accommodatie met een bijzondere sfeer. In een wereldstad als Kuala Lumpur verwacht je enkel massale hoogbouw hotels, maar Villa Samadhi bewijst dat dit ook anders kan. De slechts 21 kamers zijn gesitueerd in een sfeervol pand wat eerder doet denken aan een luxe villa dan aan een hotel. Ondanks de ligging in een grote stad bevindt u zich binnen de muren van het hotel in een rustige oase met prachtige tropische tuinen, diverse waterpartijen en een mooi vormgegeven lagune met een groot zwembad.

Villa Samadhi is gelegen nabij het hart van Kuala Lumpur, in West-Maleisië.

U kunt vanuit Nederland met een directe vlucht naar Kuala Lumpur vliegen. Bij aankomst op het vliegveld wordt u verwelkomd door een medewerker van onze lokale agent voor uw transfer naar Villa Samadhi.
jan feb maa apr mei jun jul aug sep okt nov dec
  • Zeer geschikt
  • Geschikt
  • Minder geschikt
West-Maleisië

In Villa Samadhi heeft elke kamer iets unieks en hierdoor zijn eigen charme. De moderne inrichting is door de subtiele Aziatische details en het gebruik van natuurlijke materialen als hout en steen bijzonder sfeervol. De kleinste kamers hebben al een afmeting van 56 m² en zijn naast een slaapkamer en badkamer voorzien van een eigen balkon. De kamers op de begane grond bieden vanaf het terras direct toegang tot de lagune en het zwembad. Grotere kamers zijn uitgebreid met een plungepool en de zeer ruime Villa kamer beschikt zelfs over een eigen keuken en tuin. Erg uniek is ook de Loft kamer in de nok van het pand. Aan de ene zijde heeft u vanuit deze kamer prachtig uitzicht op de skyline, terwijl u aan de andere zijde uitkijkt over het zwembad. Ook deze kamer heeft een plungepool en een sfeervol watervalletje.
Villa Samadhi beschikt over een zeer goed eigen restaurant, Mandi Mandi, exclusief voor gasten van het hotel. Het restaurant heeft een mooie locatie aan de lagune en biedt u de keuze uit zowel internationale als moderne Aziatische gerechten. Ook is er de Bumbung lounge, een gezellige lounge en bar op het dak met uitzicht op de stad. Vooral in de namiddag of na het diner is het hier heerlijk vertoeven onder het genot van een hapje en drankje.
In Kuala Lumpur is natuurlijk gigantisch veel te zien en te doen. Met Talisman wijkt u altijd van de gebaande paden en onderneemt u excursies die u op plaatsen brengen waar maar weinig andere reizigers komen. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren neemt uw Talisman specialist een aantal prachtige excursies op in uw programma, zodat u tijdens uw verblijf in Villa Samadhi op een rustig tempo kennis kan maken met Kuala Lumpur.
Er is geen spa aanwezig bij Villa Samadhi.
Kinderen boven de 12 jaar zijn welkom bij Villa Samadhi.
Villa Samadhi is opgenomen in de reizen:

Neem contact met mij op

Meer weten over Villa Samadhi?

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een offerte door ons laten samenstellen waarin Villa Samadhi is opgenomen?

Deel deze pagina op...

Andere hotels, lodges en resorts in Maleisië:
Bunga Raya Resort, Cameron Highlands Resort, Eastern & Oriental Hotel, Four Seasons Langkawi, Gaya Island Resort, Gayana Eco Resort, Macalister Mansion , Majestic Hotel Malacca, Mulu Marriott Resort & Spa, Pangkor Laut Resort, Ritz Carlton, Sepilok Nature Resort, Shangri-La`s Rasa Ria Resort, The Andaman , The Danna, The Datai, The Westin Kuala Lumpur, Tiger Rock

Hotels, lodges en resorts in andere landen in Azië:
Bali, Bhutan, Cambodja, China, Hong Kong, India, Japan, Java, Laos, Lombok, Malediven, Moyo Island, Myanmar, Oman, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Vietnam

Hotels, lodges en resorts op andere continenten:
Afrika, Oceanië, Latijns-Amerika, Noord-Amerika