Reisverslag Bali - Huwelijk
door Gert en Aukje

Reisverslag uit Bali
Bekijk de Bali reizen op talisman.nl.
Door Gert en Aukje
Datum 15 juli 2010

Hallo Joep en Astrid,

We willen jullie nog ontzettend bedanken voor alle moeite die jullie gedaan hebben voor onze huwelijksreis, van 6 tot 16 juni 2010. Het eerste plan was Thailand, maar uiteindelijk werd het Bali. Jullie hebben het voor elkaar gekregen om de reis binnen hele korte tijd om te zetten en alles was perfect geregeld.
Vanaf het moment dat we in het vliegtuig stapten, tot aan de ontvangst op het vliegveld, en de transfer naar onze bestemming. Alles liep en alles klopte.
Het verblijf in de beide Kayumanissen was overweldigend! Wat een warm welkom, enorme gastvrijheid en heerlijke verwennerij was het daar. Echt op en top honeymoon!
We hebben ontzettend genoten van ons verblijf op Bali. Bij thuiskomst ontvingen we een schitterend kookboek en een paar dagen later ook nog een prachtig bos bloemen.
Het nagenieten heeft daardoor extra lang geduurd en nog steeds kijken we met heel veel plezier terug op de prachtige reis.

Bedankt voor de goede service, en voor alle tips, adviezen en geruststellingen. We denken met een goed gevoel terug aan Talisman!

Hartelijke groeten,

Gert en Aukje
Overige reisverslagen van reizigers die Bali hebben bezocht

Door Gert en Aukje
op 15 juli 2010

Hallo Joep en Astrid,

We willen jullie nog ontzettend bedanken voor alle moeite die jullie gedaan hebben voor onze huwelijksreis, van 6 tot 16 juni 2010. Het eerste plan was Thailand, maar uiteindelijk werd het Bali. Jullie hebben het voor elkaar gekregen om de reis binnen hele korte tijd om te

Door Albert en Eveline Stuijfzand
op 6 juli 2010

Hoi Marjolein.

Hierbij een korte terugblik op onze reis maar niet voordat ik onze waardering voor de geweldige reis nogmaals aan je heb overgebracht. Alle locaties en de logistiek overtroffen onze verwachtingen waardoor we het gevoel hebben een onvergetelijke huwelijksreis te hebben gemaakt.
... lees het volledige reisverslag 'Onze rondreis door Bali' door Albert en Eveline Stuijfzand

Door Bonita van Rummelen en Jan Hoek
op 20 oktober 2008

Vandaag thuis gekomen van een heerlijke vakantie op Bali en we werden al meteen verrast met een prachtige bos bloemen.
Daarvoor onze hartelijke dank.
Zowel het Karma Jimbaran als The Balé waren geweldig.
Het enige min puntje was dat uw agent Pacto ons niet stond op te wachten voor de transfer ... lees het volledige reisverslag Bali door Bonita van Rummelen en Jan Hoek

Door Mark en Lucienne de beer/Verel
op 11 oktober 2008

Hoi Natalie en Marjolein,

We zijn inmiddels al weer een weekje aan het werk na onze huwelijksreis naar Bali. We hebben genoten!

Ubud Hanging Gardens was een bijzondere plek om te verblijven. Ons huisje (nr 72) had de hele dag zon in het prive zwembad, prima vertoeven dus! Service was ... lees het volledige reisverslag Bali door Mark en Lucienne de beer/Verel

Door Robyn en Blake
op 30 juni 2009

Wij hebben een hele fijne tijd gehad op Bali en waren erg te spreken over hoe goed alles was geregeld door Talisman en ook ter plekke door Pacto. Nog hartelijk bedankt voor de mooie bloemen bij thuiskomst!

Onze eerste accomodatie (waka di ume, in Ubud) was verreweg onze favoriet. We vonden het ... lees het volledige reisverslag Bali door Robyn en Blake

Reisverslagen van andere landen in Azië