ONTDEK BOTSWANA

Botswana is het meest exclusieve safariland van Afrika. De natuurgebieden zijn immens groot en het is dan ook helemaal niet vreemd als u tijdens uw reis haast niemand anders tegen komt. Het landschap is heel divers, van de kurkdroge Kalahari tot de groene en waterrijke Okavango Delta waar het wemelt van het wild.


Typisch Talisman

De exclusiviteit van Botswana moet u zelf ervaren. Reist u met Talisman, dan ervaart u de waanzinnige flora en fauna op alle mogelijke manieren: tijdens prachtige boottochten, wandelsafari's, gamedrives of zelfs een vlucht over de eindeloze landschappen.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Botswana. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

De lodges en safaricamps zijn hier van dusdanig kaliber dat een kwalificatie aan de hand van een aantal sterren ze tekort zou doen. Ze kenmerken zich stuk voor stuk door hun kleinschaligheid (er zijn soms maar drie tenten!), een hoog culinair niveau, en een fantastische service en locatie.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Botswana

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Botswana. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.