ONTDEK KENIA

Kenia was Afrika's eerste safaribestemming. Dit prachtige land heeft veelzijdige landschappen, van de uitgestrekte savannes in de nationale parken tot grote meren en de prachtige stranden. Naast een grote variëteit aan flora en fauna maakt u hier ook kennis met de cultuur. In Kenia leven diverse stammen vredig naast elkaar, waaronder de bekende, statige Masai en de Samburu.


Typisch Talisman

Hoewel Kenia een populair safariland is, weet Talisman plekjes te vinden die voor andere reizigers verborgen blijven. Wij selecteerden alleen de beste en meest exclusieve lodges op fantastische locaties, waar u kunt genieten van puur safari!

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Kenia. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Reist u met Talisman naar Kenia, dan verblijft u altijd in kleinschalige, superluxe lodges, die veelal alleen per vliegtuig bereikbaar zijn. Wilt u na uw safariavontuur even bijkomen aan het strand? Aan de kust van Kenia bevinden zich een aantal schitterende plekjes.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Kenia

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Kenia. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.