ONTDEK MAROKKO

Marokko ligt relatief dichtbij. Het land ligt op slechts vier uur vliegen, maar u zult merken dat het lijkt alsof u teruggaat in de tijd en in een hele andere wereld terecht komt. Een wereld van bedrijvige soukhs, talloze moskeeën, ruig gebergte, een kilometers lange kust, levendige steden en rustige bergdorpjes die alleen over ongeplaveide paden bereikbaar zijn.


Typisch Talisman

Talisman gaat met u van de gebaande paden en zoeken het avontuur in hoekjes waar geen ander komt. Quad biken door de duinen, zelf brood bakken in de broodovens van Fez of een culinaire tocht door de medina van Marrakech: het zijn slechts voorbeelden!

Lees meer 


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van onze uitgekiende voorbeeldroutes in Marokko. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Niet alleen de avonturen die u beleeft, maar ook uw overnachtingsplaatsen maken uw reis door Marokko. De ene keer slaapt u in de mooiste riad van Marrakech, de andere keer in een verbluffend mooi hotel midden in de bergen of in een tent midden in de woestijn!

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Marokko

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Marokko. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.