ONTDEK MAURITIUS

Mauritius is een prachtig eiland, gelegen midden in de Indische Oceaan op ongeveer 850 kilometer voor de oostkust van Madagaskar. Door de unieke ligging vindt u op Mauritius een mix van Aziatische en Afrikaanse invloeden. U ziet dit duidelijk terug in de bevolking, een smeltkroes van verschillende culturen. Maar u komt hier natuurlijk vooral om te genieten van de prachtige stranden en het heerlijke klimaat.


Typisch Talisman

Aan de goudgele stranden en ook in het groene binnenland vindt u een overvloed aan hotels. Wij maakten een mooie selectie en kozen de meest bijzondere voor u uit.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Mauritius. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Mauritius biedt qua hotels voor ieder wat wils. Zoekt u een moderne hideaway, dan is het in het zuiden gelegen Sofitel So een uitstekende keuze. Houdt u meer van klassiek, dan bieden we u graag The Oberoi aan. Wilt u wat meer van het binnenland zien? Ook hier hebben we een pareltje van een resort!

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Mauritius

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Mauritius. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.