ONTDEK MOZAMBIQUE

Wist u dat Mozambique een bijzonder aangename strandbestemming is? Voor de kust van dit Oost-Afrikaanse land liggen een aantal prachtige eilandjes, die met hun weelderige begroeiïng, spierwitte stranden en omgeven door azuurblauw water en eindeloze zandbanken een paradijselijke sfeer uitstralen. Mozambique is een fantastische strandbestemming en bovendien erg geschikt om een actieve safarireis mee af te sluiten!


Typisch Talisman

Talisman selecteerde alleen de allermooiste plekjes in Mozambique. Vlieg per helikopter of cessna naar de exotische eilanden en geniet daar van pure rust en de zon, of laat u verleiden tot bijzondere activiteiten op het land en onder water.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Mozambique, eventueel gecombineerd met een safari in een van onze andere Afrikaanse bestemmingen. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Talisman koos uit het aanbod aan hotels in Mozambique slechts een handjevol bijzondere hideaways. Liefhebbers van 'barefoot luxury' zullen zeker genieten op het exclusieve Vamizi Island en wilt u beschikken over uw eigen zwembad aan het strand, dan is Azura een uitstekende keus.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Mozambique

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Mozambique. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.