ONTDEK NAMIBIË

Namibië is uniek! Wist u dat zich hier 's werelds oudste woestijn bevindt en dat het land zo dunbevolkt is dat u hier gemakkelijk een dag kunt rondrijden zonder ook maar iemand tegen te komen? De landschappen die u hierbij doorkruist en het wild dat u ziet zijn fenomenaal! Ook op cultureel gebied heeft het land veel te bieden.


Typisch Talisman

Beleef Namibië op exclusieve wijze! Maak prachtige autorondreizen, verken de door de opkomende zon rood gekleurde zandduinen van de Sossusvlei tijdens  een ballonvaart of ga met een privégids op zoek naar de zeldzame woestijnolifant.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Namibië. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

De accommodaties in ons portfolio zijn stuk voor stuk bijzonder. De één door zijn stijlvolle inrichting, de ander vanwege de afgelegen ligging in het mooiste landschap dat u zich kunt voorstellen of vanwege de exclusiviteit; zo biedt bijvoorbeeld Wolwedans een 'private camp' met slechts één superluxe suite!

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Namibië

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Namibië. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.