ONTDEK DE SEYCHELLEN

De Seychellen vormen een paradijs voor zonaanbidders. De eilanden van deze exotische archipel behoren tot de allermooiste ter wereld. Niet alleen kunt u genieten van prachtige stranden met fijn wit poederzand en een turkooizen zee met een adembenemende onderwaterwereld, maar ook van een heel groen binnenland met ongerepte jungle en bijzondere dieren.


Typisch Talisman

Vanuit uw heerlijke accommodatie genieten van het strand, of toch ook wat van het binnenland zien, of misschien meerdere eilanden met elkaar combineren? Talisman adviseert u graag over de mogelijkheden!

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes op de Seychellen. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle Routesuggesties


Accommodaties

Het aanbod aan accommodaties is groot, maar wij wisten de krenten uit de pap te halen en bieden u een mooie selectie van superluxe resorts op exclusieve privé-eilanden als North Island en Denis Island of aan de mooiste stranden van de eilanden Mahé, Praslin en La Digue.

Alle Accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle Reisverslagen


Meer over de Seychellen

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in de Seychellen. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

Talisman Magazine

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.