ONTDEK TANZANIA

Tanzania staat vooral bekend om de aanwezigheid van onwaarschijnlijk grote aantallen van wilde dieren, die zich in verschillende nationaal parken ophouden. Heel bekend is natuurlijk de Serengeti in het noorden van Tanzania, maar ook in het zuiden vindt u prachtige parken die bovendien veel minder bezocht worden en een hele exclusieve safaribeleving bieden.


Typisch Talisman

Bij Talisman gaan we verder dan enkel het maken van gamedrives. Veel spannender nog is het maken van een wandelsafari, waarbij u heel dicht bij het wild komt, of per vliegtuig over de eindeloze vlaktes vliegen.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Tanzania. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

In Tanzania selecteerden wij superluxe lodges, met uitzicht op een waterhole, heerlijke privézwembaden of op steenworp afstand van de migratieroute. Ook voor een luxe strandverblijf op een van de eilanden voor de kust hebben we een aantal fantastische plekjes weten te vinden.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Tanzania

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Tanzania. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.