Praktische informatie

Klimaat

Tanzania heeft het gehele jaar aangename temperaturen en kan gedurende het gehele jaar worden bezocht. Het is een groot land en elk gebied kent een eigen klimaat. Over het algemeen geldt dat de periode van oktober tot en met februari de warmste periode is. Het regenseizoen loopt van maart tot en met mei. Ook het eiland Zanzibar, voor de kust van Tanzania, kan het hele jaar worden bereisd. De temperatuur varieert van 22 tot 33 graden. In de periode van maart tot en met mei en in november en december kan er een bui vallen, maar de temperatuur blijft behaaglijk. Bent u duikliefhebber? De beste periodes om bij Zanzibar te duiken zijn januari tot en met maart en juli tot en met oktober.

De keuze van uw reisperiode hangt natuurlijk ook af van de activiteit van het wild. Onze specialisten informeren u graag.


Meest geschikte reisperiode

Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Tanzania
Legenda
Minder geschikt
Geschikt
Zeer geschikt

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.