ONTDEK ZAMBIA

Puur, avontuurlijk, sereen en wild tegelijk: dat is Zambia. De tijd lijkt hier een beetje te hebben stilgestaan. De safari's worden op klassieke wijze uitgevoerd, waardoor u het gevoel heeft echt op expeditie te gaan. De landschappen zijn prachtig en vormen een walhalla voor natuurliefhebbers en vogelaars, maar ook het grote wild komt hier voor.


Typisch Talisman

In Zambia leggen we de nadruk niet op het verblijven in een design lodge, maar op een pure safaribeleving. Niet alleen gamedrives, maar ook avontuurlijke wandelsafari's en onvergetelijke boottochten staan op het programma.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Zambia. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Het klassieke karakter van Zambia is ook terug te zien in de lodges. Deze zijn veelal kleinschalig en klassiek ingericht en gelegen op prachtige locaties; midden in de wildernis of aan een rivier, waar u vanaf uw veranda de dierenactiviteiten aan de oever kunt aanschouwen.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Zambia

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Zambia. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.