ONTDEK ZUID-AFRIKA

Zuid-Afrika is een land bij uitstek om zelf te rijden. Er zijn prachtige routes, die u via het bruisende Kaapstad langs de grillige kust, idyllische plaatsjes en uitgestrekte wijngaarden oostwaarts brengen. Uiteraard vindt u er ook waanzinnige natuur- en wildparken, waarvan sommige malariavrij, ideaal wanneer u met uw kinderen reist.


Typisch Talisman

Een wijnproeverij in Stellenbosch, een boottocht naar de pinguïns bij Boulders Beach, een fietstocht door Soweto en verblijven in exclusieve privéreservaten; uw reis barst van de Typisch Talisman momenten.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Zuid-Afrika. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Het aanbod aan accommodaties is fantastisch. Of u nu van een klassieke inrichting houdt of van modern en fris, Zuid-Afrika biedt het allemaal. De kleinschaligheid gaat elke keer samen met een zeer huiselijke sfeer. In de wildparken kozen wij voor de allerbeste accommodaties, waaronder de exclusieve lodges van Phinda.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Zuid Afrika

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Zuid-Afrika. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

Talisman Magazine

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.