ONTDEK AFRIKA

De landschappen in Afrika varieren van uitgestrekte savannes tot waterrijke deltas, overstromingsvlaktes en zandduinen, en ongelooflijk veel wild. Talisman neemt u mee naar de mooiste bestemmingen in het oosten en zuiden van Afrika, waar u prachtige rondreizen maakt en in exclusieve accommodaties en safarikampen verblijft. Ook aan tropische stranden geen gebrek; u kunt een onvergetelijke reis bijvoorbeeld afsluiten op het mooie Mauritius of de exotische Seychellen.


Landen

Talisman heeft zich gespecialiseerd in bestemmingen in het zuiden en oosten van Afrika. We hebben 8 unieke bestemmingen in ons aanbod opgenomen, waaronder de paradijselijke Seychellen en Mauritius. Elk land heeft zijn eigen charmes en karakter, waar we u graag kennis mee laten maken.

Alle landen in Afrika


Reisperiode

De landen in Afrika kennen zowel droge periodes als een regenseizoen. De beste reisperiode is voor elk land weer anders, maar hangt naast het weer vaak ook af van het aanwezige wild, zoals tijdens de beroemde wildebeestmigratie. Wilt u meer weten over de meest geschikte reisperiode, raadpleeg dan onze klimaattabel.

Wanneer is de beste reisperiode?

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

Talisman Magazine