ONTDEK ANTARCTICA

Avontuurlijk, verlaten, ontembaar en door geen volk of land beheerd. Antarctica is het koudste en wildste continent op aarde en daarmee al een exclusieve bestemming op zich. Hier gaat u niet op reis, maar op expeditie! U trotseert de ijzige landschappen van dit unieke continent en zult genieten van het uitzicht op het oneindige wit.


Typisch Talisman

Talisman neemt u mee op een onvergetelijke expeditie. Geniet van bijzondere ontmoetingen met walvissen en de majestueuze keizerspinguïn, verken de eeuwig witte ijsmassa te voet en laat u verwennen aan boord van de meest imposante expeditieschepen.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Antarctica. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Er is maar een manier om dit haast ondoordringbare continent te doorkruisen: per expeditieschip. Talisman koos de allerbeste, waaronder de M/V Ortelius en de M/V Plancius, beide met hun sterke motoren heel geschikt om de ijzige zee te doorkruisen.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Antarctica

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Antarctica. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.