ONTDEK BHUTAN

Waar in vele Aziatische landen de invloeden van de 21e eeuw duidelijk zichtbaar zijn, is Bhutan nog altijd bijzonder mysterieus. Talisman neemt u mee naar de ongerepte verborgen valleien, de hoge bergpieken, spirituele festivals en de ontelbaar veel kloosters en heiligdommen. Laat u betoveren door de magie van dit fascinerende land en geniet van exclusieve belevenissen en weergaloze verblijven als de Aman hotels.


Typisch Talisman

Met Talisman ontdekt u het toch al zo unieke Bhutan op een heel exclusieve manier. U maakt de mooiste privé-excursies naar bijzondere heiligdommen en afgelegen gebieden die u helemaal voor uzelf heeft.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van onze uitgekiende voorbeeldroutes in Bhutan. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Het aanbod aan hotels is niet heel groot in Bhutan, maar dan neemt niet weg dat zich hier toch een paar exclusieve pareltjes bevinden. De superluxe Aman resorts, het chique Taj Tashi in Thimpu en de Uma hotels in Paro en Punakha zijn hier voorbeelden van.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Bhutan

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Bhutan. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.