ONTDEK CAMBODJA

Cambodja is een van de kleinste landen van Azië, maar herbergt grootse cultuurschatten. De eeuwenoude tempelcomplexen, het uitgestrekte Tonlé Sap meer met haar drijvende dorpjes en de macabere, maar fascinerende geschiedenis van het land maken van Cambodja een bijzonder interessante bestemming voor cultuurliefhebbers.


Typisch Talisman

Wie aan Cambodja denkt, denkt aan het eeuwenoude tempelcomplex van Angkor en aan de vreselijke Khmer Rouge. Cambodja is meer! Reis af naar het minder bezochte westen en verken hier vanuit een drijvende tent de mangroves van Koh Kong, ontdek de onderwaterwereld tijdens een verblijf in het superluxe Song Saa Private Island Resort of geniet van lokale specialiteiten tijdens een culinaire privétour door Phnom Penh.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van onze uitgekiende voorbeeldroutes in Cambodja. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

De koloniale invloed van de Fransen is hier nog steeds goed merkbaar en ziet u terug in de architectuur van de prachtige hotels. Favoriet zijn onder andere het fantastisch vormgegeven Park Hyatt in Siem Reap en The Raffles in Phnom Penh, maar ook het superluxe Song Saa Private Island Resort voor de kust is bewonderenswaardig.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Cambodja

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Cambodja. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.