ONTDEK CHINA

China is zo immens groot dat u in één reis onmogelijk alle facetten van dit bijzondere land kunt beleven. China heeft bruisende steden, eeuwenoude cultuurschatten, fascinerende natuur en een idyllisch plattelandsleven waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Ook de uitstekende keuken, met specialiteiten als de ‘hot pot’, Pekingeend en dimsum, is verrassend. 


Typisch Talisman

China is een continent op zich. Talisman neemt u graag mee op reis naar de hoogtepunten. Maar dan wel op een bijzondere manier. Aan boord van een helikopter boven de Chinese muur, een culinaire ontdekkingstocht over een avondmarkt, een fietstocht door het platteland van Lijiang of een verblijf in een boutique hotel in een van de traditionele hutongs van Beijing.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van onze uitgekiende voorbeeldroutes in China. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Een groot land als China herbergt een enorm aanbod aan hotels. Talisman viste de krenten uit de pap en maakte een mooie selectie van superluxe stadshotels, maar ook kleinschalige traditionele mansions in de hutongs, charmante lodges op het platteland, en luxe spahotels van Banyan Tree.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over China

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in China. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.