Praktische informatie

Vluchtinformatie

U kunt vanuit Nederland rechtstreeks naar een aantal internationale luchthavens in China vliegen. Zo vliegt KLM vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Beijing, Shanghai, Hong Kong en Chengdu. Cathay Pacific vliegt dagelijks tussen Amsterdam en Hong Kong. De dochtermaatschappij van Cathay Pacific, Dragon Air, verbindt Hong Kong met maar liefst 22 binnenlandse bestemmingen in China.

China is een enorm land. Grote steden, maar ook de kleinere regionale plaatsjes liggen erg ver uit elkaar. De meest efficiente manier om van plek naar plek te reizen is vaak per vliegtuig. China beschikt over een aantal regionale luchtvaartmaatschappijen, zoals Air China of China Eastern, die vele steden met elkaar verbinden. China heeft de laatste jaren haar vloot van nationale vliegtuigen volledig vernieuwd. Binnen China wordt er meestal gevlogen met toestellen van het type Boeing 737, Airbus 300 en McDonnell Douglas.

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.