ONTDEK INDIA

Kleuren, geuren, hectiek en tradities. Welkom in India. Dit fascinerende land heeft ongelooflijk veel te bieden en aan cultuur is geen gebrek. Het chaotische Rajasthan zal uw zintuigen prikkelen, het spotten van een tijger tijdens een luxe safari door een van de nationale parken is onvergetelijk en ook het serene zuiden van India, met haar weelderige natuur en plantages, mag niet worden vergeten.


Typisch Talisman

Een bezoek aan India staat garant voor een enorme cultuurshock! U beleeft het tijdens onvergetelijke tours langs de schatten van het land en verblijven in de meest extravagante paleizen die u ooit heeft gezien.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door één van onze uitgekiende voorbeeldroutes in India. Ontwerp vervolgens samen met één van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle Routesuggesties


Accommodaties

Liefhebbers van unieke verblijven kunnen hun hart ophalen in India. De ene keer logeert u in een koloniaal stadshotel, de andere keer in een waanzinnig paleishotel met glimmende vloeren en royale suites, een luxe tentenkamp, een houseboat of een kleinschalig boutique resort aan het strand. De mogelijkheden zijn verbazingwekkend!

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over India

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in India. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.