ONTDEK INDONESIË

Indonesië voelt als thuiskomen. De gastvrijheid van de bevolking is hartverwarmend, het landschap sereen en overweldigend mooi. Van alle Aziatische landen biedt Indonesië misschien wel het hoogste serviceniveau, wat u terug zult zien in de prachtige accommodaties. Vanuit deze pareltjes kunt u tot in detail van de cultuurschatten, ongerepte eilandjes, boeiende onderwaterwereld en de verleidelijke keuken genieten.


Typisch Talisman

Met Talisman ontdekt u de andere gezichten van Indonesië. Verblijf in fantastische accommodaties en maak op bijzondere wijze kennis met alle facetten van deze veelzijdige bestemming.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van onze uitgekiende voorbeeldroutes in Indonesië. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek priveavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Indonesië wint de hoofdprijs als het om sfeervolle accommodaties gaat. Ons aanbod varieert van luxe resorts met exclusieve poolvilla's en boutique hotels verstopt in de rijstvelden, omgeven door natuur of met uitzicht op iconen als de Bromo vulkaan en de Borobudur, tot een luxe schoener waarmee u langs de Sunda eilanden zeilt.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Indonesië

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Indonesië. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

Talisman Magazine

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.