ONTDEK JAPAN

Japan ligt in het meest oostelijke deel van Azië en wordt gevormd door een enorme eilandengroep van 6.852 eilanden waarvan de meeste onbewoond zijn. Tijdens uw rondreis verkent u niet alleen het culturele Kyoto en het bruisende Tokyo, maar ziet u ook Japan's mooiste kastelen, de geheimzinnige geishadistricten, eeuwenoude tuinen en authentieke theeceremonies en proeft u van de heerlijke keuken.


Typisch Talisman

Beleef de oorsprong van de zon op heel bijzondere wijze! Ontdek met Talisman niet alleen de hustle and bustle van de grote steden, maar ook de mystieke cultuur en prachtige natuur van het land tijdens unieke wandelingen en fietstochten.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van onze uitgekiende voorbeeldroutes in Japan. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Reist u met Talisman door Japan, dan verblijft u in de grote steden in luxe, moderne stadshotels. Reist u af naar het platteland, dan verruilt u deze voor prachtige ryokans, helemaal in Japanse stijl compleet met onsen, tatamimatten op de vloer en de typerende schuifdeuren.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Japan

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Japan. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

Talisman Magazine

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.