ONTDEK LAOS

De tijd lijkt hier te hebben stil gestaan. Het straatbeeld vult zich vooral met fietsers en brommende tuktuks, vele marktjes, schitterende tempels en monniken in saffraankleurige gewaden, ook in de grotere steden. Daarbuiten vindt u verlaten landschappen met eindeloze rivieren en ongerept regenwoud. Het maakt van Laos een van de meest ongerepte bestemmingen van Zuidoost Azie.


Typisch Talisman

Reist u met Talisman, dan mengt u zich echt in de Laotiaanse cultuur en beleeft u dit land op de manier zoals de locals dat hier doen: in de laagste versnelling! Het geeft u alle tijd om van deze ongerepte bestemming te genieten.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van onze uitgekiende voorbeeldroutes in Laos. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privé avontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

In de grotere plaatsen als Luang Prabang vindt u nog vele sporen van het Franskoloniale tijdperk. De straten worden gevuld met prachtige koloniale gebouwen, waarin zich een aantal prachtige vijfsterren hotels hebben gevestigd. Wij wisselen ze af met kleinschalige, charmante verblijven waar persoonlijke aandacht voorop staat. Een perfecte mix!

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Laos

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Laos. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.