ONTDEK MALEDIVEN

De tropische eilanden van de Malediven staan garant voor een paradijselijke strandvakantie. De archipel bestaat uit bijna 1.200 prachtige bounty eilandjes, verdeeld over meerdere exotische atollen gelegen in de diepblauwe Indische Oceaan. Omgeven door wuivende palmen, poederwit strand, azuurblauwe wateren en prachtige riffen, komt u gegarandeerd tot rust.


Typisch Talisman

Talisman selecteert in de Malediven uitsluitend de allerbeste resorts, die uitblinken in hun concept, service, culinaire niveau en locatie. Houdt u van activiteit, of wilt u juist alleen maar relaxen, wij adviseren u graag over de beste plek.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van onze uitgekiende voorbeeldroutes door diverse Aziatische bestemmingen in combinatie met een strandverblijf op de Malediven. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privé avontuur.

Alle routesuggesties  


Accommodaties

Niet alleen de locatie, maar ook de accommodatie waar u verblijft, is heel bepalend voor het succes van uw vakantie op de Malediven. Wij selecteren de beste resorts, veelal heel kleinschalig en superieur in hun service en culinaire niveau. Six Senses Laamu, Gili Lankanfushi en COMO Cocoa Island zijn hier prachtige voorbeelden van.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over de Malediven

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar de Malediven. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

Talisman Magazine

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.