ONTDEK MALEISIË

Maleisië ligt in het hart van Azië en vormt een mix van culturen waarin oost en west met elkaar verweven zijn. Het land biedt alles: een boeiende geschiedenis, culturele erfgoederen, stranden, een bruisende hoofdstad en puur regenwoud met exotische dieren op Borneo. Of u nu voor het eerst kennismaakt met Azië of op zoek bent naar een uitdagende junglebeleving, Maleisië heeft het.


Typisch Talisman

Met Talisman ontdekt u het land van contrasten op exclusieve wijze. Verblijf in de mooiste boutique hotels, verken onontdekte plekjes van Kuala Lumpur en Penang of beleef een ongeëvenaard duikavontuur op het exclusieve eilandje Lankayan.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van onze uitgekiende voorbeeldroutes door Maleisië. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privé avontuur. 

Alle routesuggesties


Accommodaties

Het aanbod aan accommodaties is in Maleisië bijzonder veelzijdig: van luxe stadshotels in Kuala Lumpur tot exclusieve resorts op Langkawi en het karakteristieke Tiger Rock op het eilandje Pangkor. De lodges in het regenwoud van Borneo zijn veelal eenvoudiger, maar blinken uit in hun pure junglebeleving.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Maleisië

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Maleisië. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.