ONTDEK MYANMAR

Myanmar is één van de meest tot de verbeelding sprekende bestemmingen van Azië. Het landschap is met ruige bergen, tropisch regenwoud, haast woestijnachtige vlaktes en zelfs prachtige witte zandstranden ongekend divers. De bevolking heeft een ontwapenend vriendelijk karakter en laat u graag kennismaken met haar cultuur. Dit bijzondere land en haar goedhartige inwoners zullen ongetwijfeld een enorme indruk bij u achterlaten.


Typisch Talisman

Het land op zich is al Typisch Talisman. Ook de belevenissen die wij voor u hebben samengesteld en de accommodaties die wij voor u hebben uitgezocht, voldoen aan alle eisen voor een exclusief avontuur.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door één van onze uitgekiende voorbeeldroutes door Myanmar. Ontwerp vervolgens samen met één van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privé avontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Myanmar beschikt over een aantal fantastische hotels. The Strand in Yangon, gevestigd in een prachtig koloniaal pand en het Aureum Palace in Bagan, op steenworp afstand van de beroemde tempels, zijn hier voorbeelden van. Naast exclusieve accommodaties vindt u in Myanmar echter ook kleinschalige charmante lodges en luxe chalets aan het strand.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Myanmar

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Myanmar. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.