ONTDEK OMAN

Het is onmogelijk om tijdens een reis door Oman niet onder de indruk te zijn van alles wat het land te bieden heeft. Of u nu gaat vanwege het immense gebergte, de zandstranden, de wadi's, de luisterrijke steden, eeuwenoude forten, de woestijn, de vriendelijke bevolking of om even heerlijk tot rust te komen: Oman zal u betoveren.


Typisch Talisman

Op de rug van een kameel of juist met een robuuste 4WD de woestijn verkennen, slapen in het meest exclusieve resort van Oman, u mengen in het reilen en zeilen van de geitenmarkt in Nizwa: de Typisch Talisman mogelijkheden zijn eindeloos.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van onze uitgekiende voorbeeldroutes door Oman. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privé avontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Aan bijzondere accommodaties geen gebrek in Oman! Hier vindt u superluxe hotels in moderne, Arabische stijl, maar ook kleinschalige tentenkampen. Favoriet zijn onder andere The Chedi aan de kust van Muscat, het exclusieve Six Senses Zighy Bay op Musandam en de waanzinnige tentenkampen van Hud Hud.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Oman

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Oman. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.