ONTDEK SINGAPORE

Singapore heeft een heel eigen imago. Door de kleine omvang van deze eilandstaat kunt u in korte tijd al veel zien. Hoewel Singapore bij velen beelden van luxe winkelcentra en moderne wolkenkrabbers oproept, vindt u hier in de kleurrijke wijken ook nog sporen van de rijke historie van deze bijzondere bestemming.


Typisch Talisman

Waar vele reizigers in Singapore alleen de luxe winkelcentra bezoeken en een tour met een 'hop on hop off' bus maken, laat Talisman u de andere kant van deze veelzijdige metropool zien.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van onze uitgekiende reisvoorbeelden in Singapore, een echte stopover bestemming die u met vele Aziatische bestemmingen kunt combineren. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

In Singapore kiezen we uitsluitend de allerbeste hotels. Verblijf in het superluxe The Raffles, de grondlegger van de beroemde Singapore Sling, het exclusieve Fullerton Hotel aan de haven of juist het heel kleinschalige New Majestic Hotel, midden in Chinatown.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Singapore

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Singapore. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.