ONTDEK SRI LANKA

Sri Lanka is een waanzinnige bestemming voor elk type reiziger. Het heeft op het gebied van cultuur en natuur ontzettend veel te bieden: prachtige nationale parken met 's werelds hoogste luipaarddichtheid, historische bezienswaardigheden en golvende theeplantages wisselen elkaar af. Daar bovenop biedt dit veelzijdige land ook nog eens prachtige stranden, waar u na een enerverende rondreis heerlijk tot rust kunt komen.


Typisch Talisman

Sri Lanka is een echte 'Typisch Talisman' bestemming. Cultuur en natuur wisselen elkaar prachtig af en het aanbod aan kleinschalige boutique hotels is bijzonder goed. Laat u verrassen door de fantastische mogelijkheden van dit land!

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van onze uitgekiende voorbeeldroutes in Sri Lanka. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Sri Lanka is haast uniek in haar aanbod van bijzondere kleinschalige accommodaties, die niet alleen heel charmant zijn, maar ook nog eens een hoge mate van service en luxe bieden. Van een luxe landhuis met slechts een paar kamers tot een in de theeheuvels gelegen landgoed en luxe safaritenten nabij Yala National Park.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Sri Lanka

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Sri Lanka. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

Talisman Magazine

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.