ONTDEK THAILAND

Thailand is de meest complete bestemming in Zuid-Oost Azië en een trekpleister voor reizigers uit heel de wereld. En dat is verklaarbaar: u vindt hier tropische stranden, indrukwekkende natuur, wervelend stadsleven en u kunt overal heerlijk eten voor een habbekrats. Daarnaast zijn de Thai uiterst vriendelijk en de uitstekende service wordt gekoppeld aan een zeer aangenaam prijsniveau.


Typisch Talisman

Talisman verstaat de kunst om de 'tourist traps' te vermijden en laat u kennis maken met het echte Thailand. 

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende Typisch Talisman voorbeeldroutes in Thailand. Vervolgens ontwerpt u samen met een van onze specialisten de reis met de accommodaties in het ritme dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur. 

Alle routesuggesties


Accommodaties

Thailand biedt een enorme keuze aan accommodaties en Talisman heeft uit dat grote aanbod een zeer zorgvuldige selectie gemaakt van bijzondere hotels en resorts. Tijdens uw reis door dit land kunt u absolute tophotels als Peninsula Bangkok en de Anantara Chiang Mai Resort combineren met nog onontdekte pareltjes. 

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden! 

Alle reisverslagen


Meer over Thailand

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Thailand. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

Talisman Magazine

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.