ONTDEK DE VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN

In de Verenigde Arabische Emiraten komen oud en nieuw samen. Enerzijds vindt u hier torenhoge glanzende wolkenkrabbers, hypermoderne winkelcentra en 's werelds grootste indoor skibaan, anderzijds vangt u een vleugje cultuur in de bedrijvige soukhs en schudt u het zand uit uw schoenen na een bezoek aan de eindeloze woestijn.


Typisch Talisman

Met Talisman ontdekt u het de Verenigde Arabische Emiraten op een heel exclusieve manier. U verblijft in de meest bijzondere hotels, struint door de soukhs en maakt de meest prachtige tochten door de woestijn.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van onze uitgekiende voorbeeldroutes in de Verenigde Arabische Emiraten. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Wilt u in hartje stad verblijven, aan het strand of midden in de woestijn? Talisman selecteerde in de Arabische Emiraten alleen de beste hotels, waaronder de pareltjes van de befaamde Anantara keten, waar u compleet in de watten wordt gelegd.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over de Verenigde Arabische Emiraten

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in de Verenigde Arabische Emiraten. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.