ONTDEK VIETNAM

Vietnam is een van de meest veelzijdige bestemmingen van Azië. Met een kustlijn van bijna 3.300 kilometer lang is het landschappelijk schoon er zeer divers. Iedere streek heeft zijn eigen karakter en bijzonderheden: van historische gebouwen, charmante dorpjes en uitgestrekte delta's tot fascinerende bevolkingsgroepen, sprookjesachtige baaien met grillig karstgebergte en ongerepte stranden.


Typisch Talisman

Met Talisman wijkt u van de gebaande paden en verkent u de hoogtepunten van Vietnam op bijzondere wijze. Een streetfood tour met een speciale culinaire gids of een cruise met een kleinschalig, superluxe schip door Halong Bay zijn voorbeelden van wat u te wachten staat.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Vietnam. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Het aanbod aan luxe accommodaties is in Vietnam heel erg goed. In de steden verblijft u vaak in prachtige koloniale gebouwen, op het water op een traditionele sampan of een superluxe jonk en aan het strand in exclusieve resorts als The Nam Hai, een van onze absolute favorieten.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Vietnam

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Vietnam. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

Talisman Magazine

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.