ONTDEK AZIË

De grootste gemene delers voor heel Azië zijn: een hoog serviceniveau en gastvrijheid. Azië; een bezoek aan dit veelzijdige continent staat garant voor onvergetelijke ontmoetingen en afwisseling. Niet alleen vindt u hier een mengelmoes aan culturen en religies, maar ook ondoordringbare jungle, uitgestrekte rijstvelden, 's werelds meest tropische eilanden omringd door een boeiende onderwaterwereld.


Landen

Talisman heeft al meer dan 20 jaar ervaring in Azië. We hebben in die tijd maar liefst 15 landen in onze collectie opgenomen. Elk land met zijn eigen charmes en karakter. Die het stuk voor stuk verdienen om door u ontdekt te worden.

Alle landen in Azië


Reisperiode

Azië kent een tropisch klimaat, dat zich laat kenmerken door droge, hete periodes, afgewisseld met een regentijd. De beste reisperiode is voor elk land en zelfs binnen het land weer anders. Wilt u meer weten over de meest geschikte reisperiode, raadpleeg dan onze klimaattabel.

Wanneer is de beste reisperiode?

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

Talisman Magazine