Cavas Wine Lodge is het meest exclusieve wijnhotel in de Mendoza regio. Hip en luxe zonder pretenties.

Aan de voet van de Andes en omringd door de vele wijngaarden die het gebied rijk is ligt de Cavas Wine Lodge. De lodge maakt deel uit van de gerenommeerde Relais & Chateaux groep; altijd een garantie voor een enthousiaste, uitmuntende service en een originele, geraffineerde keuken. De setting temidden van de wijnproducerende oase, het schitterende zicht op de Andes en het Gaudi-achtige design zijn spectaculair. 

Mendoza's wijngaarden

Vanaf het moment dat u uw entree maakt in de prachtig met beelden en schildrijen gedecoreerde lounge zal de gastvrijheid u omarmen. Dit is de ideale uitvalsbasis voor gepassioneerde connaisseurs om Mendoza's wijngaarden te verkennen. Het buitenzwembad is een heerlijke plek om te ontspannen en de lodge heeft een Moorse-stijl spa waar u kunt genieten van diverse behandelingen, de sauna en de jacuzzi. Probeert u hier een van de Signature Wine Therapy Treatments, zoals het rode wijn bad. Zelfs vanuit de gym heeft u een mooi zicht op de Andes. Ook de zitkamer met boeken en een open haard is een fantastische plek. 

Lokale boeren en wijnmakers

Cavas Wine Lodge is omringd door tientallen beroemde wijnhuizen, restaurants en het magnifieke Andesgebergte. Hier ontmoet u lokale boeren en wijnmakers. En in een half uur rijdt u naar Mendoza stad. 

Uitzicht op het Andesgebergte

Alle 14 kamers, suites en villa's hebben uitzicht op het Andesgebergte. De moderne kamers met lemen muren zijn zeer ruim en luxe ingericht, voorzien van een open haard, een immens groot bed en een en-suite badkamer met jacuzzi. Vanuit de slaapkamer loopt u uw ruime woonkamer in, gedecoreerd met lokale kunst. De villa;'s hebben een eigen plunge pool en een privé terras. Genieten onder de heldere sterrenhemel op het terras met een lokaal glas Malbec, voelt als thuiskomen. 

Wijnproeverij

In Canvas Wine Lodge eet u de lekkerste Latijns-Amerikaanse gerechten met louter biologische ingrediënten van het seizoen. Ook kunt u hier wijn proeven; in de wijnkelder treft u een uitgelezen selectie aan van 250 verschillende wijnen. Een proeverij bij de bron onder een schaduwrijke pergola is een memorabele gebeurtenis.

Tripadvisor over Cavas Wine Lodge