De locatie met het uitzicht op het Fitz Roy massief is spectaculair. Don Los Cerros is de perfecte uitvalsbasis om prachtige wandelingen in de omgeving te maken.

Spectaculair uitzicht op het Fitz Roy massief

Don Los Cerros in El Chaltén ligt aan de voet van het Fitz Roy massief, het meest imposante gebergte van Patagonië. In deze omgeving kunt u unieke wandelingen maken door dichtbegroeide bossen en langs helderblauwe lagunes. Andere opties zijn een tocht in een zeilboot over het indrukwekkende Lago del Desierto of paardrijden in de schitterende omgeving rondom het massief. U kunt ook een korte ijs-trekking ondernemen over de Viedma gletsjer. Hoewel deze gletsjer minder bekend is onder toeristen, is het de grootste gletsjer van Argentinië! Kortom: de omgeving biedt talrijke bezigheden om de meest actieve reizigers tevreden te houden.

Na inspanning komt ontspanning

Na een inspannende dag kunt u bijkomen in de gezellige woonkamer op de eerste verdieping. Lees hier bijvoorbeeld rustig een boek met een glas Argentijnse wijn op het tafeltje naast u, terwijl u geniet van het uitzicht over de El Chaltén vallei. Ook kunt u kiezen voor een rustgevende massage in de luxueuze spa. Daarnaast is uw eigen kamer ook een uitstekende plek om te ontspannen. Alle 44 kamers zijn comfortabel en rustiek ingericht. Door de grote, hoge ramen heeft u vanuit uw kamer altijd een prachtig uitzicht op het Fitz Roy massief. Zo kunt u zelfs genieten van de schitterende omgeving zonder uw kamer uit te komen!

Proef authentiek Patagonië

Het restaurant serveert authentieke streekgerechten uit Patagonië die u kunt combineren met heerlijke wijnen. In de bar geniet u van goede cognac of een lokaal likeurtje.

Tripadvisor over Don Los Cerros