Een verblijf in de rustieke Eolo Lodge (in the middle of nowhere) is een sublieme ervaring. Hier gaat u op in het ritme van het echte Patagonië.

De ligging van deze luxe lodge aan de rand van de bergen, met uitzicht over de uitgestrekte droge steppen en gletsjers van het ruige landschap in Patagonië, is absoluut uniek. Eolo Lodge maakt deel uit van de gerenommeerde Relais & Châteaux groep; altijd een garantie voor een enthousiaste, uitmuntende service en een originele, geraffineerde keuken. De setting in de Valle de Anita met in het zuiden uitzicht op de bergen is beeldschoon. Het interieur van deze voormalige schapenboerderij ademt de spirit van Patagonië met doorleefd hout, hersteld antiek en mooi leer. 

De Perito Moreno gletsjer

Vanuit de gezamenlijke woonkamer heeft u een magnifiek uitzicht op de Valle de Anita en vanuit de bibliotheek op Torres del Paine. Bij de lodge kunt u genieten van een verwarmd zwembad en een sauna. In de prachtige omgeving kunt u wandelen, paardrijden of dagexcursies maken naar de gletsjers. Op anderhalf uur rijden ligt de Perito Moreno gletsjer, een van de attracties waarvoor u naar dit deel van de wereld reist. En het sfeervolle plaatsje El Calafate ligt op 30 minuten rijden. 

Activiteiten

Activiteiten die u kunt ondernemen vanuit de Eolo Lodge zijn paardrijden bij Monte Frias, een trekking maken bij Monte Frias of Valle La Anita. Mountainbiken en sterren kijken. Ook het bestuderen van de lokale flora en fauna, vooral het vogels spotten is zeer de moeite waard. 

Een kleurenpalet van aardetinten

Eolo Lodge heeft 17 ruime en stijlvolle suites met een kleurenpalet van warme aardetinten. Vanaf het ruime terras heeft u een prachtig uitzicht op het uitgestrekte landschap. 

Traditionele Patagonische maaltijden

In het uitstekende restaurant worden de allerbeste traditionele Patagonische maaltijden geserveerd en u kijkt uit over het glinsterende Lago Argentino.

Tripadvisor over Eolo Lodge