Peninsula Valdés vanuit een originele schapenranch verkennen is de meest pure manier om te genieten van het ongerepte natuurschoon

Eens was Estancia Rincón Chico een bloeiende schapenranch, tegenwoordig is het een kleinschalige, gemoedelijke accommodatie. De kunst van het schapenscheren wordt in deze omgeving echter nog steeds gepassioneerd uitgevoerd. De estancia ligt in een uitgestrekt landschap aan de oostkust van Peninsula Valdés, een prachtig natuurgebied dat vanwege het unieke natuurschoon is uitgeroepen tot werelderfgoed van Unesco. De wateren rondom dit schiereiland zijn de leefomgeving voor zeedieren als walvissen, zeeleeuwen, pinguïns en allerlei zeevogels. Uw gastheer- en vrouw Augustin en Maria ontvangen u met open armen en kunnen niet wachten om u de schoonheid van de flora en fauna in dit gebied te laten zien en beleven.

Buitenleven

De estancia is helemaal gericht op het buitenleven. Er worden tal van activiteiten georganiseerd. Ontdek de natuur en haar intrigerende bewoners tijdens een lange hike, een paardrijtocht, een mountainbiketocht of een boottocht langs de kust, waarbij u grote zeedieren zoals walvissen van heel dichtbij kunt zien. Tijdens wandelingen langs de ruige kustlijn vangt u een glimp op van pinguïns, zeeleeuwen en zeeolifanten die liggen te zonnen op de rotsen en het kiezelstrand. 

Estancia in Engelse stijl

De estancia, gebouwd in een oude Engelse stijl, herbergt slechts acht gastenkamers die alle comfortabel zijn ingericht en zijn voorzien van een ensuite badkamer met bad en douche. Tegenover de woonkamer van de estancia bevindt zich de keuken en de eetkamer, die gemeubileerd zijn met het indrukwekkende antiek van de oorspronkelijke bewoners. In deze huiselijke ruimte geniet u dagelijks van traditionele Argentijnse gerechten, naar wens geserveerd met een uitstekende wijn uit de wijnbar. 

Tripadvisor over Estancia Rincón Chico