Kosmopolitisch hotel met een voortreffelijke keuken en een magnifieke ligging in een van de meest hippe wijken van Buenos Aires

Houdt u ervan om in een grote stad midden in de 'hustle & bustle' te verblijven, dan is in Buenos Aires het Fierro Boutique Hotel de juiste keus. Dit kosmopolitische hotel gooit namelijk hoge ogen als het gaat om service en comfort, maar ook vanwege de locatie. Het hotel ligt in de hippe wijk Palermo Hollywood, vlakbij de beste restaurants en allerlei gezellige cafés en uitgaansgelegenheden. Met de bus, trein en metro bent u echter ook zo bij alle andere bezienswaardigheden van de stad, maar de crew van het hotel regelt ook graag een taxi voor u. 

Flamboyante tangoshows

Buenos Aires is echt een stad die het verdient om ontdekt te worden. Er zijn tal van kleurrijke en levendige wijken die absoluut een bezoek waard zijn en in de 'stad van de tango' moet u ook zeker een bezoek brengen aan een flamboyante tangoshow. Heel leuk en actief is het maken van een fietstocht door de stad; het fietspadennetwerk is er uitstekend! Na een enerverende dag is het Fierro Boutique Hotel een oase van rust om u even terug te trekken. Op de zevende verdieping van het hotel vindt u de gym, de sauna, het dakterras en het zwembad, vanwaar u kunt genieten van een magnifiek uitzicht over de stad. 

Hartje stad

Het hotel telt in totaal 27 suites. Ook al verblijft u in hartje stad, de ramen hebben dubbele beglazing zodat u niets hoeft te horen van de stadsgeluiden en een goede nachtrust gegarandeerd is. De luxe en warm ingerichte suites zijn verdeeld over de categorieën 'superior', 'balcony' en 'terrace'. De Balcony Suites liggen op de eerste verdieping en hebben vanzelfsprekend een balkon dat uitzicht biedt over de tuinen of de Calle Soler. De Terrace Suites bevinden zich op de hoogste verdieping. Bijzonder aan deze suites is vooral de privéjacuzzi, die, in combinatie met het geweldige uitzicht, van uw verblijf iets heel speciaals maakt. 

Gezegend met een van de hipste restaurants van de stad

Naast een bevoorrechte locatie is Fierro Boutique Hotel ook gezegend met een van de hipste restaurants van de stad: UCO. De keuken staat onder leiding van de Ierse chef Ed Holloway, die vol passie de meest verse en originele gerechten en hapjes op tafelt tovert. Werkelijk alles wordt in zijn keuken zelf bereid: van het ijs tot het brood. 

Tripadvisor over Fierro Boutique Hotel