Denk aan ruige bergtoppen, groene bossen en de aanblik van een helderblauw, glinsterend meer. Hier ervaart u alleen maar stilte.

Geniet van ultieme rust in de natuur

Hotel Aldebarán ligt op een bijzondere locatie: het schiereiland van San Pedro in Patagonië. Vlakbij de grens met Chili, op nog geen 25 kilometer van de charmante stad Bariloche. Wanneer u kiest voor Hotel Aldebarán, dan kiest u voor rust. U laat de drukte van de stad achter u en arriveert bij een luxueuze accommodatie met prachtige uitzichten op de besneeuwde toppen van het Andesgebergte en het meer van Nahuel Huapi. De Patagonische bossen zijn vlakbij. Hier snuift u de schone, heldere lucht op van de vele bergen en bossen die Argentinië rijk is.

Activiteiten in overvloed

Overdag maakt u een excursie naar de meren Mascardi en Frias, het Arrayanesbos op Isla Victoria of naar het uitzichtpunt op de Cerro Catedral. Door de overweldigende natuur raakt u vanzelf enthousiast om actieve uitstapjes te ondernemen. Ontdek de omgeving en ga eropuit met de mountainbike of de kajak. In sommige seizoenen kunt u hier zelfs raften of skiën! Na terugkomst bij het hotel is het fijn om te kunnen ontspannen in het verwarmde zwembad of om in de spa te genieten van een uitgebreide watermassage. Uw comfort staat hier op de eerste plaats.

Uw gevoel van exclusiviteit

Doordat er slechts tien kamers zijn, krijgt u een gevoel van ultieme exclusiviteit en privacy. Alle ruime kamers hebben een privébalkon of -terras, zodat u optimaal van de buitenlucht kunt genieten en de omgeving ten volste in u op kunt nemen. Uw exclusieve gevoel wordt nog eens versterkt door de topservice die het personeel van Hotel Aldebarán u levert.

De Patagonische keuken op uw bord

Restaurant Sirius is gespecialiseerd in de regionale Patagonische keuken en maakt uitstekende gerechten op authentieke wijze, in een kleioven of op de Argentijnse parrilla (barbecue). Ook beschikt het restaurant over een omvangrijke wijnkelder, zodat u altijd de juiste wijn geserveerd krijgt bij uw gerecht.

Tripadvisor over Hotel Aldebarán