Dit chique boetiekhotel combineert een uitstekend stijlgevoel met een rijke kennis van cultureel Buenos Aires

Hub Porteño is een chic hotel in art deco-stijl, nabij het exclusieve Recoleta district in Buenos Aires. De accommodatie voelt warm en gastvrij aan door het kleurrijke bohemian thema dat overal terugkomt in het decor. Elk meubelstuk en elke accessoire lijkt zorgvuldig uitgezocht en past precies in het geheel.

Uw ervaring, op maat gemaakt

Het hotel ontwerpt maatwerkervaringen voor elke individuele gast, gebaseerd op uw voorkeuren. Elke ervaring is erop gericht om u te verbinden met de bijzondere cultuur van Buenos Aires. De experts van Hub Porteño  begeleiden u in uw ontdekking van de verschillende aspecten van de stad. Geschiedenis, kunst, mode of muziek; afhankelijk van uw interesses stelt het personeel uw programma samen.

Ontspanning

Naast een uitstekende kennis van de stad biedt de accommodatie ook een aantal luxueuze mogelijkheden bij te komen van een actieve dag vol nieuwe indrukken. Aanwezig is onder andere een bibliotheek, diverse zitkamers en een tuin om te ontspannen met een boek en een goed glas wijn. Ook een fitnesscentrum, sauna en een zwembad op het dakterras staan volledig tot uw beschikking.

Private dining in de Grand Suite

De 11 ruime suites zijn modern ingericht en stuk voor stuk uitgerust met een badkamer met marmeren elementen en een jacuzzi. De Grand Suite is de meest exclusieve optie en biedt een privéterras, woonkamer en eigen eetkamer om in alle rust te dineren.

Tripadvisor over Hub Porteño

Vergelijkbare accommodaties in Argentinië