Dit is zonder twijfel een van de mooiste lodges in het wijngebied van West-Australië

In het hart van de charmante wijnregio Margaret River ligt een van de mooiste vijfsterren lodges van Australië. Hier in het uiterste zuidwesten van Australië, zo'n vier uur rijden van de stad Perth, vindt u Cape Lodge. Per vlucht vanaf Perth bent u er in drie kwartier. De omgeving staat bekend om de overweldigende natuurpracht. Met name die van de kustlijn van de Indische Oceaan, het regenwoud en de prachtige wijngaarden. Maar u komt dan in een lodge terecht die recent is bekroond tot Best Boutique Hotel van Australië en die bovendien hoog genoteerd staat op de Condé Nast Travellers Gold List. Cape Lodge is eveneens aangesloten bij Small Luxury Hotels of the World. Imposante lijst en verdiende erkenning.

Kookworkshops met een bite!

Cape Lodge is de ideale basis voor een bezoek aan Margaret River Wine Country. Dat kan met de auto, maar ook op de fiets. Naast de beroemde wijngaarden waar de spraakmakende Australische Sauvignon Blanc en Shiraz druiven groeien, zijn er ook een paar schapenboerderijen en kaasmakerijen te vinden. Omdat het restaurant erg goed in de smaak valt, organiseert de keuken regelmatig kookworkshops met een bite! De prachtige stranden van de Indische Oceaan vormen een kroon op de spectaculaire kustlijn. Cape Lodge heeft een goede spa en verschillende sportfaciliteiten.

Modern en comfortabel ingericht

Cape Lodge biedt gasten de keuze uit verschillende kamers die verspreid liggen over het hoofdgebouw en het privé domein. Naast de in grootte oplopende Lodge Rooms & Suites, Garden Suites, Superior Spa Suites en Deluxe Forest Suites, is er nog een buitencategorie met een Cottage en een villa: The Vineyard Residence. De laatste twee zijn geschikt voor vier respectievelijk tien gasten. Alle kamers zijn modern en uitermate comfortabel ingericht. Dat geldt ook voor de fraaie badkamers.

Lovende recensies voor het restaurant

Het restaurant van Cape Lodge krijgt lovende recensies in de pers. Het wordt regelmatig omschreven als een van Australië meest aansprekende eetgelegenheden van de nieuwste generatie. Dat is iets om rekening mee te houden wanneer u Cape Lodge boekt. Op de kaart staan seizoensgebonden streekproducten, producten van eigen bodem of vers gevangen in de oceaan. De keukenbrigade tovert de ingrediënten om in frisse innovatieve gerechten. In deze regio ontkomt u niet aan wijn van eigen terrein. Die van Margaret River staan op nummer 1, maar ook andere streken worden uiteraard voor u uit de kelder gehaald. Het restaurant heeft een intieme en persoonlijke sfeer. Het is aan te raden van te voren een tafel te reserveren.

Tripadvisor over Cape Lodge

Vergelijkbare accommodaties in Australië