Sfeervolle en kleinschalige uitvalsbasis voor een ontspannen reis aan de Great Ocean Road

Port Fairy is een kleine stad maar heeft een grote aantrekkingskracht als lokale vakantiebestemming. De lokale favoriet aan de kust en ideaal om uw reis aan de spectaculaire Great Ocean Road stijlvol en ontspannen te starten of af te sluiten. Direct bij aankomst bij het Drift House is het de verrassende uitstraling van het oude 'townhouse' wat u treft en uw nieuwsgierigheid prikkelt. Het prachtige decoratieve brede balkon met fijnmazige details springt direct in het oog. Binnen wordt u echter direct op het andere been gezet. Modern en minimalistisch met bijzondere meubels en uitgekiend design. Een huis met letterlijk twee gezichten. Aan de achterzijde is onder architectonische supervisie een moderne extensie gebouwd die in designtijdschriften niet zal misstaan. 

Kleinschalig met een historische twist

Zes suites telt het kleinschalige Drift House. Allen zeer modern en eigentijds ingericht. Frisse details, heldere kleuren en mooie stoffen die perfect zijn afgestemd op elkaar en de ruimte. Een aantal suites is voorzien van een kleine binnenplaats met gezellige buitenhaard. Één daarvan is gelegen op de begane grond van het oudere huis en heeft het exclusieve gebruik van de brede, schaduwrijke veranda. De kamer heeft een solide stenen bad en een regendouche. Alle suites beschikken over een kleine compacte pantry. De formule richt zich op volwassenen, kinderen zullen hier weinig te ontdekken hebben. 

The Twelve Apostles

Port Fairy ligt aan de schitterende Great Ocean Road op een uur rijden van de beroemde Twelve Apostles. Het is een charmante havenplaats en officieel verkozen tot 'The world most liveable town' Een ideale plek dus om te verblijven bij het verkennen van de kuststreek van deze provincie. Op circa 15 minuten rijden ligt een uniek natuurgebied; Tower Hill Wildlife Reserve. In dit beschermde gebied leven veel kangoeroes, emoes, koala's en verschillende vogelsoorten. 

Lokale lekkernijen

Bij Drift House staat er iedere dag een heerlijk ontbijt voor u klaar met lokale producten. U zult hier genieten van alle lokale lekkernijen. Op loopafstand vindt u de dorpskern met verschillende coffee corners en gezellige lunchrooms. Voor het diner biedt Port Fairy ook uitgebreide mogelijkheden en de lijst van goede restaurants in de nabije omgeving is lang. Graag informeren wij u hierover zodat uw verblijf hier in alle details en tot in de puntjes klopt. 

Tripadvisor over Drift House