Natuurliefhebbers halen hun hart op bij Wolgan Valley. Dit prachtige resort ligt in de gelijknamige vallei en biedt tal van mogelijkheden om de ongerepte natuur van de vallei te verkennen.

Het Emirates One & Only Wolgan Valley Resort & Spa ligt middenin de schitterende omgeving van UNESCO werelderfgoed Blue Mountains. Het unieke resort is gebouwd op de grondvesten van een vervallen boerderij met veel respect voor de natuur en omgeving. Een verblijf in Het Emirates One & Only Wolgan Valley Resort & Spa draait deels om de beleving van de machtige en indrukwekkende omgeving, maar ook om de beleving van de ultieme luxe in de suites en de onovertroffen faciliteiten van de lodge.

Persoonlijk

Een groot pluspunt van Wolgan Valley is de persoonlijke gids. Die stelt naar aanleiding van uw voorkeur een programma op met interessante excursies en trekkings. Direct naast de deur is de natuur al bijzonder divers in het reservaat rond Wolgan Valley. Naast bloemen en planten zijn hier veel koala's en kangoeroes te zien. Daar komt nog bij dat hier meer dan 100 verschillende vogelsoorten leven. De geschiedenis van de Aboriginals is nog duidelijk tastbaar. In de Blue Mountains zijn verschillende 'townships' met antiekwinkels en boetiekjes.

De focus op ontspanning

In het resort ligt de focus op ontspanning. Aan de rand van het zwembad vindt u verkoeling en in de spa innerlijke rust. Het fitnesscenter is 24/7 beschikbaar. De veertig suites zijn verdeeld over drie categorieën. De 36 Heritage Suites voor singles en stellen hebben een slaapkamer die van de woonkamer is gescheiden door een dubbelzijdige open haard. Gasten krijgen in de 3 Wollemi Suites meer ruimte door een extra woonkamer naast twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. In de Wolgan Suite krijgt een groter gezelschap een compleet huis met een eigen keuken, ruim terras, twee slaapkamers met badkamers en een derde gastenkamer voor personeel. Elke suite heeft een binnenzwembad. Bij mooi weer verandert binnen in buiten door de schuifpui te openen.

Het Emirates One & Only Wolgan Valley Resort & Spa heeft twee restaurants. The Country Kitchen in de Homestead serveert de hele dag kleine maaltijden en snacks. In de Wolgan Dining Room in de Homestead worden ontbijt en diner geserveerd. Op aanvraag verzorgt het keukengilde een barbecue of intiem diner uw eigen suite. Welke keuze u ook maakt, de keuken verwerkt bij voorkeur seizoensgebonden ingrediënten in karakteristieke streekgerechten. In The Valley Bar en Terrace Lounge is het heerlijk relaxen bij het panoramische uitzicht over de vallei.

Tripadvisor over Emirates One & Only Wolgan Valley Resort & Spa