'Barefoot luxury' is de perfecte benaming voor een verblijf op Haggerstone Island

Het Haggerstone Island Resort ligt op het gelijknamige eiland op circa 600 kilometer ten noorden van Cairns. De reis naar dit paradijselijke eiland is al een avontuur op zich! Het uitzicht tijdens de twee uur durende vlucht vanuit Cairns, over het regenwoud en het Great Barrier Reef, is ronduit spectaculair. 

Rust en privacy

Haggerstone Island is in eigendom van het echtpaar Roy en Anne Turner, die het eiland in 1985 voor het eerst bezochten en hier een complete wildernis aantroffen. Gecharmeerd door de puurheid en de ongeschonden natuur op het eiland gingen zij aan de slag met de bouw van het Haggerstone Island Resort, met als doel hier een oase van rust in een natuurlijke omgeving te creëren. En dat is gelukt. Door per verblijf maximaal tien gasten toe te laten, blijft de rust op het eiland gewaarborgd en kunnen gasten ongestoord genieten van het tropische regenwoud en de kleurrijke onderwaterwereld. 

Great Barrier Reef

Alle activiteiten en het gebruik van materialen tijdens uw verblijf op dit afgelegen eiland zijn inbegrepen en omdat het resort zo kleinschalig is, kan de indeling van elke dag geheel op uw persoonlijke wensen worden afgestemd. Er zijn vele mogelijkheden. Zo kunt u gaan vissen op barramundi, snorkelen boven het huisrif, met de boot een bezoek brengen aan het Great Barrier Reef of vogels spotten op het eiland. 

Slapen in een houten huisje

Haggerstone Island Resort heeft slechts vier ruime hutten die alle in een natuurlijke junglestijl zijn opgezet en ingericht. Laat u zich door de benaming 'hut' niet afschrikken de houten huisjes zijn weliswaar redelijk eenvoudig ingericht, maar bieden alle wenselijke comfort in een vijfsterren omgeving. De hutten bieden ruimte voor drie, vier tot maximaal vijf personen. 

Lunch op locatie

Vanzelfsprekend zijn tijdens uw verblijf alle maaltijden inbegrepen. Het ontbijt en diner worden dagelijks in het hoofdgebouw geserveerd. De lunch vindt meestal plaats op de locatie waar u zich op dat moment van de dag bevindt, bijvoorbeeld ergens midden in het regenwoud of op een boot. 

Tripadvisor over Haggerstone Island Resort